De perfecte kick-start van een gezondere levensstijl en een fitter lijf!

Kijk jij er ook naar uit om jezelf elke dag opnieuw super energiek en fit te voelen?

Om lekker in je vel te zitten, lichamelijk in balans te zijn, en jezelf steeds zelfverzekerder te voelen als je in de spiegel kijkt?

Dat wil ik jou ook laten ervaren! Merk jij de krachtige werking van het gebruik van Aloë Vera als aanvulling op je dagelijkse eetpatroon? Dan laat ik je graag kennismaken met een 9-daags programma op basis van pure Aloë Vera voor de start van een fittere, stralendere en verbeterde versie van jezelf.

Maak een vliegende start naar een gezondere & fittere versie van jezelf door middel van de 9-daagse cleansingkuur!

Zit je lievelingsbroek of jurk net iets te strak? Kun je de verleiding van ongezonde snacks moeilijk weerstaan? Ben je klaar met dat opgeblazen gevoel en wordt het hoogste tijd om weer bewust en evenwichtig te gaan eten en de juiste balans te gaan creëren? Dan is de C9 de eerste stap voor jou! Met dit pakket is afvallen een makkie, zolang jij je 9 dagen lang aan het voedingsschema houdt wat bij deze kuur zit inbegrepen, vliegen de kilo’s er af! Zonder dat je zelf veel hoeft na te denken over wat je wel en niet kunt eten.

C9 draait om het creëren van de juiste leefstijl op basis van pure aloë vera, een pakket uitgebalanceerde voedingssupplementen, smaakvolle proteïne shakes en gezonde voeding.
Je volgt een effectief voedingsschema, je wordt bewust van jouw valkuilen, we werken samen aan een sterkere mindset, een verhoogde zelfverzekerdheid en het geeft een boost aan energie. En het allermooiste, dit programma resulteert in de ultieme motivatie om jouw nieuwe en gezonde gewoontes na 9 dagen door te zetten voor een nog beter resultaat.

De perfecte kick-start van een gezondere levensstijl en een fitter lijf!

Honderden mensen gingen je al voor en vertellen je wat jij o.a. kunt verwachten:
• Meer energie
• Minder suikerbehoefte
• Nieuwe gezonde gewoontes
• Mooiere huid
• Betere balans
• Sterkere mindset
• Lekker in je vel en
• Weer lekker fit en energiek opstaan

 

Een aantal maanden geleden kwam ik via Ria Lamberts in aanraking met een groot assortiment aan specifieke producten op basis van pure Aloë Vera. Direct ervaarde ik het positieve effect van de voedzame ingrediënten aan mijn lichaam. Het is werkelijk ongelooflijk wat één bekertje pure aloë Vera, als aanvulling op je bestaande voeding, met je energielevel doet. Dit merkte ik aan het feit dat ik meer zin had om dingen te doen, meer plezier had in dagelijkse dingen (zoals werk) en ik stond ’s ochtends een stuk energieker en vrolijker op!

Mensen om mij heen viel het op dat ik zo enthousiast was en zagen ook aan mij dat ik er stralender en energieker uitzag. Direct werd ik heel enthousiast van de producten, maar ik heb toch eerst wat research gedaan naar deze netwerkmarketing organisatie.

Ik kon echter niets geks vinden en daarom heb ik eind mei de sprong gewaagd en heb mij in laten schrijven als FBO ‘er (Forever Business Owner), zodat ik zelf de producten kan verkopen waar ik voor de volle 100% achter sta.

Kleine sidenote: ga je de producten gebruiken, dan kleeft er wel een risico aan. Namelijk dat je er net als ik, zo enthousiast van wordt, dat je ze zelf ook wilt gaan aanbevelen (lees: verkopen) en dat kan!

 

9 + 5 =

Ingrid La Pierre Coaching

Gouwe 40 A

1718 LL Hoogwoud

Tel:06-13103736

KvK: 73500046