Kinderen en Jongvolwassenen

Kinderen van nu kunnen te maken hebben met verschillende problematiek zoals ondermeer;

– Echtscheiding ouders / samengestelde gezinnen
– Rouwverwerking
– Pesten
– Druk van social media
– Weinig zelfvertrouwen
– Eetproblemen

Door mijn luchtige aanpak kan ik snel het vertrouwen winnen van kinderen. Ik laat ze in hun waarde en probeer door verschillende technieken achter de problemen te komen of de zaken te benoemen waar zij tegenaan lopen.

Vaak vinden kinderen het lastig om aan een tafel hun problemen aan een vreemde te vertellen. Logisch! Ik kijk rustig naar wat het kind nodig heeft; is dit een wandeling (waarbij je elkaar – lekker veilig – niet hoeft aan te kijken), een oefening of iets misschien iets anders. Het kind moet zich veilig en vertrouwd genoeg voelen om te vertellen wat er speelt. Aan de hand van de informatie van zowel de ouder als het kind kunnen we gaan kijken voor welke aanpak we kiezen en wat de haalbare en duidelijk omschreven doelen zijn die op redelijke termijn behaald kunnen worden.

Ik blijf altijd in gesprek met zowel de ouders als het kind en samen kijken we wat voor uw kind van het grootste belang is op dat moment.

neem contact op

9 + 9 =

Contactgegevens

Ingrid La Pierre

Gouwe 40 A

1718 LL Hoogwoud

Tel:06-13103736

Email: ilapierrecoaching@gmail.com

KvK: 73500046

Mijn praktijk werkt zelfstandig met de kinderen en jongvolwassenen maar biedt ook begeleiding en ondersteuning voor ouders en verzorgers. Al dan niet samen met de cliënt of één op één met ouders en of verzorgers. Naast het werk in mijn eigen praktijk werk ik ook met jongeren die niet thuis wonen. Neem contact op voor meer informatie.