U bent op zoek naar een gewichtsconsulente? Ik kan u helpen op diverse gebieden.

  • Om af te vallen
  • Om aan te komen
  • Om uw fitter en energieker te voelen?

Wellicht ziet u in deze tijd, waarin zoveel draait om eten, diëten en voedingspatronen, door de bomen het bos niet meer? Dat is niet raar. Het aanbod aan methodieken en de hoeveelheid informatie op dit gebied is overweldigend.

Ik wil u daar graag bij helpen.

Door verschillende metingen te doen en te wegen, hebben we een startpunt, een nullijn. U vult een week een voedingsdagboek in zodat we kunnen kijken waar u eventueel teveel of tekorten heeft.

Aan de hand van uw vragen en doelen kunnen we een plan opstellen. Een plan dat voor u op maat is gemaakt, want iedereen is anders. Een plan waar u zich zelf ook prettig bij voelt en waar u achter kunt staan. U bent immers degene die het meeste werk gaat doen! Ik hou van een positieve instelling dus de vraag staat bij mij niet centraal wat u dan niet meer kunt of mag eten, maar vooral welke dingen wel ‘mogen’. U bent degene die regie heeft en houdt over uw lichaam. Dat blijft zo, maar we gaan ook zeker kijken naar de oorzaak is van uw probleem, zodat we dit ook meteen mee kunnen nemen in het proces. Het is immers de bedoeling dat u zich fit voelt en lekker in uw vel zit.

10 + 1 =

Ingrid La Pierre Coaching

Gouwe 40 A

1718 LL Hoogwoud

Tel:06-13103736

KvK: 73500046