Ingrid La Pierre Coaching

Mensen helpen is
mijn passie!

 

De basis van mijn praktijk; kinderen en jongeren met verschillende problemen kunnen bij mij terecht. Vaak komt een probleem of klacht voort uit een ander probleem. Er zijn altijd verbindingen onderling.

Niet iedere jongere staat even stevig in zijn of haar schoenen om zelfstandig problemen op te lossen. Ik kan hen daarbij ondersteunen en begeleid hen bij de uitdagingen die zij dagelijks ondervinden. Daarbij versterk ik hun competenties en praktische vaardigheden die ze nodig hebben om op eigen benen te kunnen staan.

Mijn hele werkzame leven heb ik in de zorg gewerkt; ik begon als groepsleidster in een crisisopvang voor kinderen met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Daarna heb ik jaren op de ambulance en meldkamer gewerkt. Tegenwoordig ben ik naast mijn praktijk ook werkzaam als trajectbegeleider voor jongeren met een licht verstandelijke beperking.

Gedurende de mijn loopbaan heb ik diverse opleidingen gedaan. Waaronder Eclectisch Coach (NLP, EMDR, Psychologische stromingen en RET). Daarnaast ben ik ook geschoold Vitaliteitscoach, Stresscounselor, Vernieuwend Coachen en Gewichtsconsulent. Als aanvulling heb ik de opleiding en specialisatie kind en (op)voeding gedaan.

Wil je meer weten over wat ik voor jou of jouw kind kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of intake.

1 + 11 =

Ingrid La Pierre Coaching

Gouwe 40 A

1718 LL Hoogwoud

Tel:06-13103736

KvK: 73500046