Coaching van jongeren met
een licht verstandelijke beperking

Samen maken 
we een plan!

 Soms kun je als jongere problemen  ondervinden bij je:

  • dagelijkse structuur
  • sociale contacten
  • word je gepest of buitengesloten
  • faalangst en/of weinig zelfvertrouwen
  • thuis of in de woonvoorziening
  • hoe je nieuwe dingen aan moet pakken

Ik kan je hierbij helpen, vanuit mijn praktijk of in de woonvorm waar jij woont.

Samen met jou maak ik een plan speciaal voor jou. Hierin staan alle stappen die nodig zijn om in de toekomst beter om te gaan met je dagelijkse problemen. Jij bepaalt zelf het succes van de begeleiding. Belangrijk is dat je er voor open staat en het vooral zelf doen.

Mijn aanpak is altijd maatwerk. Ik kijk samen met jou wat je nodig hebt, waar loop je tegenaan, welke vaardigheden kun je ontwikkelen. Samen zetten we de eerste stappen en bouwen we de begeleiding steeds verder af.

Wil je meer weten over wat ik voor jou of jouw kind kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of intake.

Wil je meer weten over wat ik voor jou of jouw kind kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of intake.

neem contact op

1 + 7 =

Contactgegevens

Ingrid La Pierre

Gouwe 40 A

1718 LL Hoogwoud

Tel:06-13103736

Email: ilapierrecoaching@gmail.com

KvK: 73500046

Mijn praktijk werkt zelfstandig met de kinderen en jongvolwassenen maar biedt ook begeleiding en ondersteuning voor ouders en verzorgers. Al dan niet samen met de cliënt of één op één met ouders en of verzorgers. Naast het werk in mijn eigen praktijk werk ik ook met jongeren die niet thuis wonen. Neem contact op voor meer informatie.