De verschillende problemen
van kinderen en jongvolwassenen

Coaching van kinderen die te maken kunnen hebben met verschillende soorten problematiek met diverse oorzaken.
Samen met ouders kijk ik wat het grootste belang is voor het kind en /of de jongvolwassene.

coaching kinderen en jong volwassenen

Het vertrouwen winnen

Door mijn luchtige aanpak kan ik snel het vertrouwen winnen van kinderen. Ik laat ze in hun waarde en probeer door verschillende technieken achter de problemen te komen of de zaken te benoemen waar zij tegenaan lopen. Kinderen van nu kunnen te maken hebben met bijvoorbeeld:

  • Echtscheiding ouders
  • Samengestelde gezinnen
  • Rouwverwerking
  • Pesten
  • Druk van social media
  • Weinig zelfvertrouwen
  • Eetproblemen

Vaak vinden kinderen het lastig om aan een tafel hun problemen aan een vreemde te vertellen. Logisch! Ik kijk rustig naar wat het kind nodig heeft; is dit een wandeling (waarbij je elkaar – lekker veilig – niet hoeft aan te kijken), een oefening of iets misschien iets anders. Jouw kind moet zich veilig en vertrouwd genoeg voelen om te vertellen wat er speelt. Aan de hand van de informatie van zowel de ouder als het kind kunnen we gaan kijken voor welke aanpak we kiezen en wat de haalbare en duidelijk omschreven doelen zijn die op redelijke termijn behaald kunnen worden. Door in gesprek te blijven met zowel de ouders als het kind kijken we samen wat voor uw kind van het grootste belang is op dat moment.

Hoe ziet de coaching eruit?

De coaching kan in mijn eigen praktijkruimte, maar ook lekker buiten al wandelend. Maar ook via Zoom of whatsapp is mogelijk. Wil je meer weten over wat ik voor jou of jouw kind kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of intake.

11 + 10 =

Ingrid La Pierre Coaching

Gouwe 40 A

1718 LL Hoogwoud

Tel:06-13103736

KvK: 73500046